Proiecte la 500 de euro reprezintă un program social desfășurat de către DESIGN AND BUILD CORPORATION SA.

SCOPUL proiectului este de a ajuta tinerele familii sau pe cele aflate în nevoie și care doresc să își construiască o casă în mediul rural, excepție localitățile de lângă marile orașe.

Acest program se adresează celor care doresc să construiască case parter, pentru locuire și nu pentru vânzare, iar suprafața construită a casei este mai mică de 70mp.

Proiectul include două rânduri de documente pentru certificatul de urbanism și trei rânduri de documente pentru obținerea autorizației de construire.

Procedura este simplă: ne trimiteți prin e-mail solicitarea de proiect, ne puneți la dispoziție cadastrul terenului, actul de proprietate, un extras de carte funciară valabil, planul de încadrare în zonă OCPI, acte de identitate pentru proprietari. Ne menționați cum ați dori să arate casa, ne oferiți cât mai multe detalii necesare, inclusiv poze despre cum ați dori sa arate casa.

Specialiștii noștri vor reveni cu detalii.

Adresa de email este: contact@dbc-ae.com.

Proiectele cuprind toată documentația de autorizare : arhitectură, structură și instalații întocmită și verificată în condițiile legii.